Rondje Baarle-Noord

Een wandeling die loopt door uitgestrekte landschappen en over vredige bospaadjes waar je helemaal tot rust kan komen. Hier kunnen alle natuurliefhebbers wel eens van genieten. Deze wandeling is met zijn kleine 8 km geen zware tocht. Ideaal voor een klein tussenuitje in het weekend! 

Bij de start van de wandeling moet je een klein stukje over de weg. Gelukkig duik je al snel de natuur in. Met een goede afwisseling tussen kleine bossen en uitgestrekte velden is dit een wandeling die iedereen kan bekoren. Bovendien zijn de wandelpaadjes duidelijk aangegeven en is er veel mogelijkheid om er je eigen draai aan te geven.

Tijdens deze tocht kwamen we zelden tegenliggers tegen. Hoewel dit vaak fijn is , kan het soms ook eens deugd doen om helemaal alleen te zijn in de natuur. Kortom, heb je nood aan een wandeling waar je helemaal tot rust kan komen? Dan raden we je zeker aan om dit gebied te verkennen. 

Parkeren bij de wandeling is heel eenvoudig. Aan de start van deze tocht is een parking aan camping De Paddock, op de Bredaseweg 12 in Baarle-Nassau. Hier is voldoende parkeerruimte om je auto veilig achter te laten. Zo kan je met een gerust hart vertrekken!

Download file: Ommetje_Baarle_Noord.gpx

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *